English Svenska
 Hem
 Företaget
 Affärsområden
 Medarbetare
 Kontakt
Senaste nytt:
Lediga platser
Läs mer »


sfk_certificationsfk_certification

Läs vår folder

Lediga platser

Vatten och Samhällsteknik AB är ett personalägt konsultföretag med 25 medarbetare och kontor i Jönköping och Kalmar. Med stort engagemang och helhetssyn arbetar vi för hållbara lösningar och god samhällsutveckling tillsammans med våra beställare. Våra arkitekter och ingenjörer inom miljö och teknik arbetar med samhällsplanering, mark och anläggning, vattenhushållning, avfallshantering och miljöskydd. Våra uppdrag finns över hela landet, men vi arbetar främst i södra Sverige.
Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.
Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001


Nu söker vi fler medarbetare


Arkitekt/planarkitekt till Kalmar

Du kommer att arbeta med detalj- och översiktsplanering, utredningar m.m. i företrädesvis små och mellanstora kommuner. Du kommer att arbeta i projektgrupper tillsammans med oss andra men med ett stort mått av eget ansvar. I uppgifterna ingår även upprättande av strategiska miljöbedömningar enligt Plan- och Bygglagen (PBL).

Vem är du?
Du är utbildning inom fysisk planering/arkitekt eller likvärdig utbildning och intresse för fysisk planering och miljö. Det är en fördel om du har några års praktisk erfarenhet av privat och/eller kommunal verksamhet, goda kunskaper om PBL samt estetiska stads- och landskapsvärden.
Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt är service- och resultatinriktad.


Landskapsarkitekt till Jönköping/Kalmar

Du kommer att tillsammans med övriga medarbetare att arbeta med projektering och upprättande av handlingar i olika skeden från idéskisser till bygghandling. Projekten kan innefatta gestaltning av parker, dagvattenanläggningar, lekplatser, skolmiljöer och bostadsgårdar. Du kommer även att arbeta med olika utredningar inom fysisk planering och landskapsanalyser.

Vem är du?
Du är landskapsarkitekt eller motsvarande utbildning med intresse för fysisk planering och miljöfrågor. Det är en fördel om du har några års praktisk erfarenhet av privat och/eller kommunal verksamhet.
Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt är service- och resultatinriktad.


Projektör VA och gata, till Kalmar

Du kommer tillsammans med våra övriga ingenjörer främst att arbeta med projektering inom mark-, gata- och va-anläggning. Arbetet innebär att skapa modeller, ritningar och tekniska beskrivningar samt ta fram handlingar för projekt inom VA, mark och gata. Du bör ha har grundläggande kunskaper i CAD. På Vatten och samhällsteknik kommer du använda Civil 3D så erfarenhet av det är meriterande men inget krav.

Vem är du?
Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot väg- och vattenbyggnad eller motsvarande YH-utbildning. Din arbetslivs-erfarenhet kan finnas i privat eller offentlig verksamhet från arbete med mark- och VA eller gata. Det är meriterande om du har erfarenhet av utredning inom trafik.

Som person är du lyhörd och arbetar lösningsfokuserat när du tar dig an nya uppgifter och problem. Du har god samarbets-förmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Beroende på intressen kan din roll utvecklas även mot landskapsprojektering och/eller tekniska utredningar.


Tjänsten kan beroende på din ambition erbjuda spännande och varierande projekt.

Tjänsterna är heltidsbefattningar och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsterna innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav. Mer upplysningar kan fås av VD Åsa Blixte, tel 0480 – 615 05. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 3 maj 2019 till Vatten och Samhällsteknik AB, Trädgårdsgatan 16, 392 49 KALMAR.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänster.

»Lediga platser

Vatten och Samhällsteknik AB | Kalmar 0480-615 00 | Jönköping 036-19 64 80 |   Produktion: Vibra