English Svenska
 Hem
 Företaget
 Affärsområden
 Medarbetare
 Kontakt
Senaste nytt:
Lediga platser
Läs mer »


sfk_certificationsfk_certification

Läs vår folder

Lediga platser

Vi söker följande:


Utredare VA och dagvatten, till Kalmar

Vi behöver förstärka vårt Kalmarkontor med ytterligare en teknisk konsult.

Du kommer tillsammans med våra övriga ingenjörer och arkitekter främst att arbeta med tekniska utredningar inom VA, naturnära reningsmetoder och dagvatten

Vem är du?
Du är civilingenjör, naturvetare eller motsvarande med erfarenhet av utredningar inom miljöområdet och gärna prövning av ärenden enligt miljöbalken och/eller underlag för arbete med fysisk planering. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.

Miljökonsult, till Kalmar

Vi behöver förstärka vårt Kalmarkontor med ytterligare en teknisk konsult med god kompetens inom miljöområdet.

Du kommer tillsammans med våra övriga ingenjörer och arkitekter främst att arbeta med tekniska underlag och miljökonsekvensbeskrivningar för tillståndsärenden inom exempelvis avfall, industri, flygplats och hamnar men framförallt projekt avseende vattenverksamhet.

Vem är du?
Du är civilingenjör, naturvetare eller motsvarande med erfarenhet av utredningar och prövning av ärenden enligt miljöbalken. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.

Projektör VA och gata, till Kalmar/Jönköping

Vi behöver förstärka vårt företag med ytterligare en projektör. Placering i Kalmar eller i Jönköping.

Du kommer tillsammans med våra övriga ingenjörer främst att arbeta med projektering och utredning inom mark-, gata- och va-anläggning

Vem är du?
Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot väg- och vattenbyggnad eller motsvarande med erfarenhet av projektering. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt är service- och resultatinriktad. Det är meriterande att även ha erfarenhet av utredning inom trafik.

Landskaps-/planarkitekt till Kalmar

Vi behöver förstärka vårt Kalmarkontor med ytterligare en landskaps-/ planarkitekt.

Du kommer tillsammans med våra övriga arkitekter och ingenjörer att arbeta främst med gestaltningsfrågor, detalj- och över-siktsplanering samt MKB. Skisser samt fortsatt projektering av markanläggning kan också ingå.

Vem är du?
Du är landskapsarkitekt med inriktning mot fysisk planering och miljö eller planarkitekt. Du har erfarenhet av privat och/eller kommunal verksamhet, goda kunskaper om PBL samt estetiska stads- och landskapsvärden. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt är service- och resultatinriktad. Det är meriterande att även ha erfa-renhet av projektering inom mark och anläggning.

Tjänsten kan beroende på din ambition erbjuda spännande och varierande projekt.

Tjänsterna är heltidsbefattningar och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsterna innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav. Mer upplysningar kan fås av VD Åsa Blixte, tel 0480 – 615 05. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 8 jan 2019 till Vatten och Samhällsteknik AB, Trädgårdsgatan 16, 391 27 KALMAR.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

»Lediga platser

Vatten och Samhällsteknik AB | Kalmar 0480-615 00 | Jönköping 036-19 64 80 |   Produktion: Vibra