Miljökonsult till vårt kontor i Kalmar

Miljökonsult till vårt kontor i Kalmar

Vi behöver förstärka vårt Kalmarkontor med ytterligare en miljökonsult med god kompetens inom miljöområdet. Tillsammans med våra övriga ingenjörer, miljövetare och arkitekter kommer du främst att arbeta med utredningar och miljökonsekvensbeskrivningar för tillståndsärenden inom exempelvis avfall, industri, flygplats och hamnar samt miljöbedömningar för detaljplaner.

Du är civilingenjör, natur-/miljövetare eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom vatten- och miljöområdet. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidsbefattning, annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras, och tillträde kan ske efter överenskommelse. Mer upplysningar kan fås av Catarina Lund tel. 0480-615 14. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel. 036-19 64 86

Vi ser fram mot din ansökan senast den 10 januari 2020 till asa.blixte@vosteknik.se.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text