Miljökonsult, tillstånd, förorenade områden

Miljökonsult, tillstånd, förorenade områden, till Jönköping alternativt Kalmar

Vi behöver förstärka vår organisation med miljökonsulter inom utredningsområdet. Arbetsuppgifterna består främst av arbete med tillstånds- och utredningsfrågor gällande miljöfarlig verksamhet, vattenverksamhet och förorenad mark. I arbetet ingår att driva samrådsprocesser, upprätta miljökonsekvensbeskrivningar och tekniska underlag, riskbedömningar, åtgärdsutredningar m.m.

Vem är du?

Du har godkänd examen som miljöingenjör, miljövetare, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande, helst med något eller några års erfarenhet inom området. Du har ett intresse av att arbeta med miljöfrågor kopplade till miljöbalken och där tillhörande lagstiftning. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.

Tjänsterna är heltidsbefattningar och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsterna innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav. Mer upplysningar kan fås av VD Åsa Blixte, tel 0480 – 615 05. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86. Vi ser fram mot din ansökan senast den 28 april 2023 till kalmar@vosteknik.se. Hemsida: www.vosteknik.se. Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänster.

 

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text