VA-ingenjör

VA-ingenjör till vårt kontor i Kalmar och/eller Jönköping 

Vi söker dig med erfarenhet inom området VA-och markprojektering och/eller utredning. Du kommer tillsammans med våra övriga ingenjörer främst att arbeta med projektering inom mark-, gata- och va-anläggning. Arbetet innebär att skapa modeller, ritningar och tekniska beskrivningar samt ta fram handlingar för projekt inom VA, mark och gata. Du bör ha har grundläggande kunskaper i CAD. På Vatten och Samhällsteknik kommer du använda Civil 3D så erfarenhet av det är meriterande men inget krav.

Vem är du?

Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot väg- och vattenbyggnad eller motsvarande YH-utbildning. Din arbetslivserfarenhet kan finnas i privat eller offentlig verksamhet från arbete med mark- och VA eller gata. Det är meriterande om du har erfarenhet av utredning inom trafik.

Som person är du lyhörd och arbetar lösningsfokuserat när du tar dig an nya uppgifter och problem. Du har god samarbets­förmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Beroende på intressen kan din roll utvecklas även mot landskapsprojektering och/eller tekniska utredningar. Tjänsten kan beroende på din ambition erbjuda spännande och varierande projekt. Vi strävar efter att sprida delägandet till alla våra medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidsbefattning och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav. Mer upplysningar kan fås av VD Åsa Blixte, tel. 0480 – 615 05. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 10 okt 2019 till Vatten och Samhällsteknik AB, Trädgårdsgatan 16, 392 49 KALMAR.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text