Lediga tjänster

Jobba hos oss

Är du arkitekt, naturvetare eller ingenjör inom miljö och teknik? Vill du vara med och utveckla ett hållbart samhälle? Vi håller alltid utkik efter nya kollegor.

Idag är vi 30 medarbetare – ungefär en tredjedel av oss jobbar på kontoret i Jönköping och övriga finns i Kalmar. Våra uppdrag tar oss runt i landet, men sällan längre norrut än Stockholm.

Hos oss finns helhetssyn och ett stort engagemang. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för smarta lösningar och hållbar samhällsutveckling. Att ständigt lära mer och utvecklas är en viktig del av jobbet.

Vi äger oss själva

Företaget Vatten och Samhällsteknik AB ägs av sina medarbetare. Att vi äger oss själva ger oss unika möjligheter att forma och utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt.

Som medarbetare har du möjlighet att bli delägare. Nästan alla medarbetare är delägare, men alla medarbetare är välkomna att vara med och forma vårt företag.

Lediga jobb

När vi söker nya medarbetare hittar du annonserna här.

Du är varmt välkommen att kontakta oss även om ingen tjänst annonseras ut. Är du intresserad av ett arbete inom våra områden? Skicka ett mejl till asa.blixte@vosteknik.se och berätta om dig själv och vilken typ av jobb du söker.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text