Miljökonsult till vårt kontor i Jönköping

Miljökonsult till vårt kontor i Jönköping

Vi behöver förstärka vårt Jönköpingskontor med ytterligare en miljökonsult. Arbets­uppgifterna består främst av undersökningar, riskbedömningar, utredningar och kontroll av mark och vatten men även andra utredningar inom miljö­området. Arbetet är omväxlande med såväl inomhus- som utomhusarbete och innebär möjlighet till eget ansvar för planering av arbetsdag.

 

Vem är du?

Du har teknisk eller naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen, alternativt genomgången YH-utbildningen (2-årig) inom miljö och förorenade områden.

Du har helst minst 3 års erfarenhet av arbete med miljötekniska mark-, vatten- och sedimentundersökningar.

Du är gärna ute i fält och utför bland annat jord- och grundvatten­provtagningar. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.

Det är meriterande om du är certifierad provtagare enligt Nordtest eller att ha genomgått SGF:s kurs miljötekniska markundersökningar.

 

Om Vatten och Samhällsteknik AB

Vill du vara med och utveckla ett hållbart samhälle tillsammans med oss? Vi söker nu en ny kollega.
Idag är vi 30 medarbetare – ungefär en tredjedel av oss jobbar på kontoret i Jönköping och övriga finns i Kalmar. Våra uppdrag tar oss runt i landet, men större delen av våra uppdrag är inom vår region i sydöstra Sverige
Hos oss finns helhetssyn och ett stort engagemang. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för smarta lösningar och hållbar samhällsutveckling. Att ständigt lära mer och utvecklas är en viktig del av jobbet.
Företaget Vatten och Samhällsteknik AB ägs av sina medarbetare. Att vi äger oss själva ger oss unika möjligheter att forma och utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt.
Som medarbetare har du möjlighet att bli delägare. Nästan alla medarbetare är delägare, men alla medarbetare är välkomna att vara med och forma vårt företag.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidsbefattning, annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras, och tillträde kan ske efter överenskommelse. Då tjänsten innebär fältarbeten är körkort klass B ett krav. Mer upplysningar kan fås av Peter Sandström, tel. 036-19 64 83. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel. 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 15 mars 2024 till peter.sandstrom@vosteknik.se

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text