Miljökonsult till vårt kontor i Jönköping

Miljökonsult till vårt kontor i Jönköping

Vi behöver förstärka vårt Jönköpingskontor med ytterligare en miljökonsult. Arbets­uppgifterna består främst av undersökningar, riskbedömningar, utredningar och kontroll av mark och vatten men även andra utredningar inom miljö­området.

 

Vem är du?

  • Du har godkänd teknisk eller naturvetenskaplig högskoleingenjörsexamen, alternativt genomgången YH-utbildningen (2-årig) inom miljö och förorenade områden.
  • Du har helst minst 3 års erfarenhet av arbete med miljötekniska mark-, vatten- och sedimentundersökningar.
  • Du har en vilja till att vara ute i fält och utföra bland annat jord- och grundvatten­provtagningar.
  • Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor.
  • Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.
  • Det är meriterande att vara certifierad provtagare enligt Nordtest eller att ha genomgått SGF:s kurs miljötekniska markundersökningar.

 

Om Vatten och Samhällsteknik AB

Vatten och Samhällsteknik AB är ett personalägt konsultföretag med 27 medarbetare och kontor i Jönköping och Kalmar. Med stort engagemang och helhetssyn arbetar vi för hållbara lösningar och god samhällsutveckling tillsammans med våra beställare. Våra arkitekter, naturvetare och ingenjörer inom miljö och teknik arbetar med samhälls­­planering, mark och anläggning, vattenhushållning, avfalls­hantering och miljö­skydd. Våra uppdrag finns över hela landet, men vi arbetar främst i södra Sverige. Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställnings­villkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Då vi är ett medarbetarägt företag får du möjlighet att vara med och forma din och företagets framtid.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidsbefattning, annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras, och tillträde kan ske efter överenskommelse. Då tjänsten innebär fältarbeten är körkort klass B ett krav. Mer upplysningar kan fås av Peter Sandström, tel. 036-19 64 83. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel. 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 20 februari 2022 till peter.sandstrom@vosteknik.se.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text