Utredare klimatanpassning och dagvatten till vårt kontor i Kalmar

Idag är vattenfrågorna med i alla samhällsprojekt och framåt kommer frågor avseende klimatanpassning och infrastruktur bara bli ännu mer aktuella. Vi har arbetat med dessa frågor länge och behöver nu fler engagerade ”vattenmänniskor”. Tjänsten kan innebära många olika typer av uppdrag med tyngdpunkt på dagvattenutredningar såväl i planskede som inför fortsatta utredningar. Beroende på vad du är intresserad av kommer ditt arbetsområde att utvecklas.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial examen med relevant inriktning avseende vattenfrågor.

Helst har du erfarenhet av tidigare arbete med uppdrag kopplade till vatten och särskilt meriterande dagvatten. Vi ser gärna att du har GIS- och CAD-kompetens. Extra meriterande är om erfarenhet och/eller intresse finns av modelleringsprogram, t ex Stormtac, Scalgo, Mike eller S-hype. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidsbefattning, annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Då tjänsten även innebär fältarbeten är körkort klass B ett krav.

Placeringsort är i första hand Kalmar, men det kan även vara möjligt att utgå från Jönköping.

Mer upplysningar kan fås av Kristina Händevik, tel 0480-615 16. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel. 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 26 juni 2024 till asa.blixte@vosteknik.se

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Märk din ansökan med Klimatanpassning och Dagvatten

 

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text