Utredare Vatten- och miljö till vårt kontor i Kalmar

Utredare Vatten- och miljö till vårt kontor i Kalmar

Vi behöver förstärka vårt Kalmarkontor med ytterligare en konsult med stort intresse av vatten- och miljöfrågor. Arbetsuppgifterna består främst av olika typer av utredningar där vatten förekommer. Vi arbetar med uppdrag som knyter an till vatten i olika former såsom vattenförsörjning från såväl yt- som grundvattentäkter, hydrogeologi, dagvattenhantering, lakvattenhantering, klimatfrågor, VA-utredningar samt naturnära reningsanläggningar. I uppgifterna ingår upprättande av tillstånds-ansökningar, miljökonsekvensbeskrivningar, utredningar m m.

Vem är du?

Du är civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom vatten- och miljöområdet. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidsbefattning, annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras, och tillträde kan ske efter överenskommelse. Mer upplysningar kan fås av VD Åsa Blixte, tel. 0480 – 615 05. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel. 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 10 januari 2020 till asa.blixte@vosteknik.se.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text