Utredare Vatten/Hydrogeologi till vårt kontor i Kalmar

Utredare Vatten/Hydrogeologi till vårt kontor i Kalmar

Vi behöver förstärka vårt Kalmarkontor med ytterligare en konsult med stort intresse av vattenfrågor. Vi arbetar med uppdrag som knyter an till vatten i olika former såsom vattenförsörjning från såväl yt- som grundvattentäkter, hydrogeologi, dagvattenhantering, lakvattenhantering, klimatfrågor, VA-utredningar samt naturnära reningsanläggningar. Du kommer främst att arbeta i projekt inom dricksvattenförsörjning men uppdragen kommer att innefatta olika typer av vattenrelaterade projekt.

Vem är du?

Du har ett stort intresse för vårt livsviktiga vatten och har tidigare erfarenhet av vattenfrågor gärna med hydrogeologiska utredningar. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du är civilingenjör, naturvetare eller motsvarande.
Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.

Är du intresserad

Tjänsten är en heltidsbefattning och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav.
Mer upplysningar kan fås av Åsa Blixte 0480-615 05. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86.
Vi ser fram mot din ansökan senast den 6 juni 2021 till asa.blixte@vosteknik.se.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text