VA- /markprojektör till vårt kontor i Jönköping

Till vårt kontor i Jönköping söker vi VA- /markprojektör

Du kommer tillsammans med våra övriga ingenjörer främst att arbeta med projektering inom mark-, gata- och va-anläggning. Arbetet innebär att skapa modeller, ritningar och tekniska beskrivningar samt ta fram handlingar för projekt inom VA, mark och gata. Du bör ha har grundläggande kunskaper i CAD. På Vatten och Samhällsteknik kommer du använda Civil 3D så erfarenhet av det är meriterande men inget krav.

Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot väg- och vattenbyggnad eller motsvarande YH-utbildning. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med mark- och VA eller gata, men det är inget krav.

Som person är du lyhörd och arbetar lösningsfokuserat när du tar dig an nya uppgifter och problem. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Beroende på intressen kan din roll utvecklas även mot tekniska utredningar.

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidsbefattning och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav. Mer upplysningar kan fås av Peter Sandström, tel. 036-1964 83. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 10 augusti 2020 till peter.sandstrom@vosteknik.se

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text