Gatu- /markprojektör till vårt kontor i Kalmar alt. Jönköping

Till vårt kontor i Kalmar alternativt Jönköping söker vi gatu- /markprojektör

Du kommer tillsammans med våra övriga ingenjörer främst att arbeta med projektering inom gata-, mark och va-anläggning. Arbetet innebär att skapa modeller, ritningar och tekniska beskrivningar samt ta fram handlingar för projekt inom gata, VA och mark. Du bör ha grundläggande kunskaper i CAD. På Vatten och Samhällsteknik kommer du använda Civil 3D så erfarenhet av det är meriterande men inget krav.

Vem är du?

Du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot väg- och vattenbyggnad eller motsvarande YH-utbildning. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med gata-, VA eller mark men det är inget krav.

Som person är du lyhörd och arbetar lösningsfokuserat när du tar dig an nya uppgifter och problem. Du har god samarbets-förmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Beroende på intressen kan din roll utvecklas även mot tekniska utredningar.

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidsbefattning och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav.
Mer upplysningar kan fås av Peter Sandström 036-19 64 83. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86.

Vi ser fram mot din ansökan senast den 6 juni 2021 till peter.sandstrom@vosteknik.se

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text