Landskapsarkitekt till vårt kontor i Kalmar

Till vårt kontor i Kalmar söker vi en Landskapsarkitekt

Landskapsarkitekt till Kalmar
Du kommer att tillsammans med övriga medarbetare att arbeta med projektering och upprättande av handlingar i olika skeden från idéskisser, visualiseringar och ritningar till bygghandling. Projekten kan innefatta gestaltning av parker, bostads- och skolmiljöer samt dagvattenanläggningar. Beroende på intresse finns även möjlighet att arbeta med olika utredningar inom fysisk planering och landskapsanalyser.

Då en av våra landskapsarkitekter ska vara barnledig söker vi nu en vikarie till vårt kontor i Kalmar. I första hand avser det ett vikariat till sommaren 2022 med start snarast möjligt. Då vi är i ett expansivt skede vad avser landskapsarkitektur och planering kan vikariatet leda till tillsvidareanställning.

Vem är du?
Du är landskapsarkitekt eller motsvarande utbildning. Tidigare erfarenheter inom landskapsarkitektur och fysisk planering är meriterande.

Du bör ha grundläggande kunskaper i CAD. På Vatten och Samhällsteknik kommer du använda Civil 3D och Sketchup.

Som person är du lyhörd och arbetar lösningsfokuserat när du tar dig an nya uppgifter och problem. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Vatten och Samhällsteknik AB
Vatten och Samhällsteknik AB är ett personalägt konsultföretag med 27 medarbetare och kontor i Jönköping och Kalmar. Med stort engagemang och helhetssyn arbetar vi för hållbara lösningar och god samhällsutveckling tillsammans med våra beställare. Våra arkitekter, naturvetare och ingenjörer inom miljö och teknik arbetar med samhällsplanering, mark och anläggning, vattenhushållning, avfallshantering och miljöskydd. Våra uppdrag finns över hela landet, men vi arbetar främst i södra Sverige. Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.
Då vi är ett medarbetarägt företag får du möjlighet att vara med och forma din och företagets framtid.
Tjänsten kan beroende på din ambition erbjuda spännande och varierande projekt.

Tjänsten är en heltidsbefattning och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav. Mer upplysningar kan fås av Åsa Blixte 0480-615 05. Facklig representant är Martin Palm (Sv. Ingenjörer), tel 036-19 64 86. Vi ser fram mot din ansökan senast den 15 aug 2021 till asa.blixte@vosteknik.se. Hemsida: www.vosteknik.se. Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med ovanstående tjänst.

Våra arbetsområden

Porträttbild

Namn

Titel

Text